4º Concurso de Dulces


Si t’agrada la cuina i els dolços, apunta’t, prepara i sorprèn-nos amb el teu pastís d’ametla. Els pastissos guanyadors tenen premi.

Este concurs tindrà lloc en el marc de l’esdeveniment “Feslalí, Alcalalí en flor”, el diumenge 2 de febrer, a la plaça del poble a les 12:00 hores.

BASES DEL IV CONCURS DE DOLÇOS I PASTISSOS AMB AMETLA D'ALCALALÍ

1.- PARTICIPACIÓ:

La participació en aquest concurs és oberta a tothom no professional. Només es pot presentar un dolç/pastís per participant.

2.- CARACTERÍSTIQUES DELS DOLÇOS/PASTISSOS:

Es pot participar al concurs amb qualsevol tipus de dolç o pastís el·laborat amb ametla d’Alcalalí, però haurà de ser casolà.

3.- INSCRIPCIONS I PRESENTACIÓ:

La inscripció al concurs és gratuïta i es farà a l’Ajuntament fins al divendres 31 de gener. Al moment de la inscripció l’Ajuntament farà entrega al participant de mig kilo d’ametles “Flor d’Alcalalí” de la SAT «Llauradors d'Alcalalí» per a fer el dolç o pastís.

El diumenge 2 de febrer es presentarà el pastís o dolç d’ametla a l’organització a la plaça del poble, a les 12:00 hores. També es proporcionarà la recepta del pastís per a publicar-la a la pàgina web www.feslali.com i a www.alcalaliturismo.com amb la finalitat de fer un recetari del poble.

4.- PROCEDIMENT:

A cada participant se li assignarà un número, que identificarà el dolç/pastís perquè no es reconegui qui ha elaborat cadascun. El jurat farà la degustació dels dolços i pastissos presentats per poder fer la valoració pertinent, tenint en compte la seua presentació, originalitat i sabor. Després, el jurat farà públic el seu veredicte i designarà als dos guanyadors del concurs.

5.- PREMIS:

Hi haurà 2 premis
1r. Premi pel dolç / pastís amb millor presentació
1r. Premi pel dolç / pastís més gustós

Cadascun dels premis està valorat en 50,00 euros, que podran gastar-se en qualsevol dels establiments adherits a la V Edició de la Ruta de la Tapa.

6.- DRETS DE DIFUSIÓ D’IMATGE:

L’Ajuntament es reserva els drets de difusió d’imatges dels dolços o pastissos d’ametla presentats en qualsevol mitjà de comunicació: web, revista, xarxes socials, etc.

7.- ACCEPTACIÓ DE LES BASES:

La participació en el concurs suposa la total acceptació de les bases, així com del jurat i la seua decisió. El jurat està facultat per resoldre qualsevol situació no prevista en les bases de la manera que estime més oportuna.

Més informació:
Ayuntamiento de Alcalalí
Tel. 96 648 20 24
E.mail: turismo@alcalali.es

feslali · Alcalalí en flor diputació d'alacant turisme - generalitat valenciana costa blanca ajuntament alcalalí
Feslalí "Alcalalí en Flor" 2020 · Ajuntament d'Alcalalí · C/ Major, 10 · 03728 Alcalalí (Alicante) · T. 966 48 20 24 · turismo@alcalali.es

aquenohaywebs.es